FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
KRALJ BOKSA BEZ RUKAVICA

VIDEO Došao, vidio, slavio nokautom pa zaprosio djevojku: Marko Martinjak osvojio novi svjetski pojas

Nova pobjeda i novi pojas su iza Marka Martinjaka, možda i najboljeg borca svijeta u boksu bez rukavica.

Marko Martinjak (Foto: Instagram (Marko Martinjak))

Hrvatski boksač Marko Martinjak sve impresivnije izgleda u ringu BKB organizacije, a novom pobjedom došao je i do novog naslova svjetskog prvaka u bare knuckle boksu.

Antthony Smith vs. Vitor Petrino VIDEO Nikad ne otpisujte starog vuka: Bivši izazivač savladao neporaženog Brazilca i potpuno utišao publiku u dvorani divider

Dečko iz Dubrave ovog puta je došao do svog četvrtog pojasa, ovog puta u "cruiser" kategorije, do 95 kilograma.

Savršena kombinacija, protivnika budili nekoliko minuta

Nakon samo 49 sekundi nokautirao je Kevina Greenwooda pogodivši ga prvo prednjim direktom pa zadnjim krošeom, a udarac je tako dobro sjeo da su njegovog protivnika budili nekoliko minuta.

Martinjak je time potvrdio svoj status, ali i klasu te ga uskoro čekaju još jači mečevi, ali i još više prilika za dosad neviđene rezultate u ovom sve popularnijem borilačkom sportu.

Jonathan Martinez i Jose Aldo VIDEO Kakva predstava jednog od najvećih u povijesti: Povratnik Aldo uništio borca koji je došao po najveći skalp karijere divider

Marko je nakon borbe upisao još jednu pobjedu, zaprosivši svoju djevojku, koja je pred publikom u dvorani, ali i pred malim ekranima na opće oduševljenje pristala.

Kako je izgledala ova borba, pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider