FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ISKUSTVO PREVLADALO

VIDEO Nikad ne otpisujte starog vuka: Bivši izazivač savladao neporaženog Brazilca i potpuno utišao publiku u dvorani

Iako je bio veliki autsajder, Anthony Smith već u prvoj rundi je zaustavio dosad neporaženog Vitora Petrina.

Malo tko je davao puno šansi Anthonyju Smithu protiv Vitora Petrina. 35-godišnjaku koji je do danas odradio već 57 profesionalnih MMA borbi, od toga 21 u UFC-ovom borilištu.

Anhony Smith VIDEO Je li legendarni Buffer unaprijed pripremio proglašanje? Pročitao krivo ime i sve na prvu ostavio u nevjerici divider

Petrino je predstavljen kao velika brazilska nada, borac koji je preko bivšeg izazivača treba zakoračiti u Top 10 poredak UFC-ove poluteške kategorije. Iako je UFC imao dobar plan za promovirati novog brazilskog potencijala, Smithu se ta ideja nije svidjela.

Smith odlučio utišati Brazilce i u tome je uspio

Iskusni Lionheart slavio je već prije sredine prve runde, gušenjem prisilivši Brazilca na predaju.

Kratko je trajala borba u kojoj je dosad neporaženi brazilski potencijal tražio nastavak svog niza i spomenuti ulazak u Top 10 poluteške kategorije, ali to se nije dogodilo.

Steve Erceg VIDEO Sjajni Erceg nije uspio: Pantoja teškom mukom savladao fenomenalnog australskog Hrvata divider

Istina, jednim dijelom za to je kriva ozljeda, koju je Petrino doživio tijekom borbe, no i to možemo pripisati Smithu, odnosno njegovov načinu obrane.

Ne otpisujte starog iskusnog vuka

Kako je u pitanju bila ozljeda noge, Petrino je promijenio svoj stil, tražeći rušenje, no iskusni Smith tu je vidio svoju priliku i iskoristio je. Tijekom napadačke sekvence njegovog protivnika uspio je doći do vrata i zatvoriti gušenje, kojim je Petrina prisilio na predaju.

Potieira vs. Pereira VIDEO Tekken u stvarnom životu? Najluđi borac svijeta upisao pobjedu jednom od najatraktivnijih sekvenci koje pamtimo divider

Izjava nakon borbe bila je jasna. Možda Smith ipak još uvijek nije toliko star. Da, iza njega je ogroman broj borbi, no godina mu je tek 35, neki borci s toliko tek po prvi put zakorače u Octagon.

Nije još Smith rekao sve što je imao, možemo biti sigurni u to.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider