Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legenda kluba

VIDEO Život uistinu piše bajke: Reus skočio na tribine i zgrabio megafon, za kraj karijere čega ga poslastica

Marco Reus skočio je na tribine i na megafonu poveo navijanje na Parku prinčeva.

Marco Reus (Foto: Afp)

Treći put u svojoj povijesti nogometaši dortmundske Borussije će igrati u finalu Lige prvaka, nakon 1:0 u Dortmundu njemačka je momčad u uzvratnom polufinalnom ogledu s istih 0:1 slavila protiv PSG-a i u Parizu.

Jedini pogodak na uzvratnom susretu postigao je Mats Hummels u 50. minuti, a Borussia (D) u finalu čeka boljega iz drugog polufinala u kojem se sastaju Real Madrid i Bayern.

Ousmane Dembele i Emre Can Osveta ružnog pačeta Lige prvaka: "Rekli su da nisam dobar, a sad moraju šutjeti i gledati me u finalu" divider

Nakon utakmice uslijedilo je pravo ludilo, igrači Borussije potrčali su u zagrljaj svojim navijačima, a jedan od predvodnika slavlja bio je Marco Reus. Njemački krilni napadač skočio je među najvjernije navijače i na megafonu poveo navijanje.

Dijete Borussije nakon 11 godina opet će povesti Crno-žute u finalu Lige prvaka, iz te sjajne generacije jedino su ostali Reus i Hummels, iako je Hummels u međuvremenu nosio dres Bayerna.

Finale Lige prvaka za kraj jedne ere

Reus je ostao vjeran svom Dortmundu i u teškim trenucima, ali nedavno je potvrdio da će napustiti klub na kraju sezone.

Nova destinacija nije poznata, njemački mediji šuškaju da će se možda i umiroviti na kraju lipnja, ali jedno je sigurno – finale Lige prvaka bit će mu posljednja utakmica u žutom dresu.

Mats Hummels na Jadranu FOTO Junak Borussije obožava Hrvatsku: Redovit je gost na Jadranu, zavirite u njegove luksuzne vile divider

Reus je prošao sve mlađe uzraste Borussije od 1999. do 2006. godine, seniorsku karijeru započeo je u Rot Weiss Ahlenu iz kojeg prelazi u Borussiju (M) nakon dvije sezone. Odlične igre u Mönchengladbachu nisu prošle Kloppu ispod radara, vratio je Reusa 2012. godine u Dortmund gdje se zadržao do dan danas.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider