Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zagrijavanje za feštu

VIDEO Provokacija ili slučajno? Pogledajte malo slavlje navijača i igrača Dinama na putu u Zagreb

Dinamovi igrači proslavili su s navijačima na benzinskoj poslije velike pobjede s Rijekom.

Nogometaši Dinama sinoć su pobijedili Rijeku na Rujevici i napravili ogroman korak ka novom naslovu prvaka Hrvatske. Navijači su ih dočekali na Maksimiru kad su se vratili u Zagreb, ali veliko slavlje započelo je još na benzinskoj postaji na povratku u Zagreb.

Navijači Dinama dočekali su svoje heroje na jednoj benzinskoj crpki, a slavlju su se priključili i pojedini igrači Modrih.

Doček igrača Dinama na Maksimiru VIDEO Nebo je gorjelo iznad Maksimira: Pogledajte kako su navijači dočekali igrače Dinama nakon velike pobjede divider

"Ništa, prva benzinska je moja pa trening u dva ujutro", rekao je svojedobno Željko Sopić poslije velike pobjede Rijeke protiv Hajduka, ali ovaj put na benzinskoj su slavili njegovi suparnici.

Nije poznato je li ova manja proslava na benzinskoj bila provokacija Sopiću ili samo nagrada za najvjernije navijače koji su stigli na Rujevicu, ali činjenica je da su navijači spremali doček igračima na Maksimiru i da su oni za to znali, no svejedno su odlučili malo se proveseliti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider