Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa je li moguće?!

Nevjerojatan potez hrvatskog nogometnog kluba: Ne pamtimo da se ovo ikad dogodilo!

Pred nama je 30. kolo SuperSport Prve nogometne lige.

Stadion Svetog Josipa Radnika u Sesvetama (Foto: Marko Todorov/Cropix)

Vijest s prizvukom nevjerice dolazi iz Sesveta, najistočnijeg zagrebačkog kvarta u kojem se ovaj petak igra utakmica 30. kola SuperSport Prve nogometne lige (drugi rang natjecanja) između Sesveta i Šibenika.

Domaćini su, kao organizatori utakmice, odlučili da će se igrati bez gledatelja. Da se razumijemo, svojevoljna je to odluka Sesvećana odnosno nisu dobili nikakvu kaznu ili nešto slično nego su naprosto odlučili (na što imaju pravo) igrati utakmicu bez prisutstva publike.

O svemu su podrobnije izvijesili na Facebooku.

"Poštovani navijači, želimo vas obavijestiti da je Uprava NK Sesvete donijela odluku da se utakmica 30. kola SuperSport Prve nogometne lige između NK Sesvete i HNK Šibenik igra bez prisustva gledatelja.

Predviđao se dolazak oko 150 gostujućih navijača na utakmicu te bi organizacija utakmice i osiguranja zahtijevala angažman znatnog broja dodatnih redara i policajaca prema zahtjevu Policijske uprava zagrebačke.

S obzirom na cijenu ulaznice od 5€, troškovi osiguranja daleko premašuju prihod od ulaznica.

Smatramo da znatno poskupljenje ulaznice samo za ovu utakmicu ne bi bilo korektno prema našim, ali i gostujućim navijačima.

Još jednom želimo izraziti žaljenje što gledatelji neće moći prisustvovati utakmici ali će svakako prijenos pratiti putem MaxSporta. Srdačan pozdrav, NK Sesvete", poručili su.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider