Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavlja se okršaj

Ristovski poslao poruku navijačima Rijeke pa zapjevao pogrdnu pjesmu na dočeku

Stefan Ristovski oglasio se nakon utakmice Rijeke i Dinama (1:2) na Rujevici.

Stefan Ristovski (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Dinamo je ludim preokretom svladao Rijeku (1:2) na Rujevici i povećao bodovnu prednost na četiri boda pred prvim pratiteljem u napetoj borbi za naslov hrvatskog prvaka.

Stefan Ristovski nakon utakmice se oglasio na Instagramu i poslao poruku navijačima Rijeke, za koju je odigrao 86 utakmica te osvojio naslov prvaka i Kup.

"Ne mrzim vas, ali ste izgubili svaki moj respekt. Obitelj je iznad nogometa. Iznad svega", poručio je Ristovski navijačima Rijeke koji ga nisu baš srdačno dočekali na Rujevici pa pobjedu posvetio majci koja je nedavno preminula od teške bolesti.

Nakon što su Plavi stigli na Maksimir, gdje su ih dočekali navijači nakon velike pobjede, Ristovski je izašao iz autobusa i zapjevao pogrdnu pjesmu:

"Bit će Rijeka ku*ac šampion."

To je, po svemu sudeći, samo nastavak verbalnog rata između Ristovskog i navijača Rijeke koji su mu na Rujevici razvili zanimljivu poruku

"Rile, a što će ono biti Dinamo?" To se odnosi na snimku iz 2017. godine kad je makedonski nogometaš kao član Rijeke pjevao da Dinamo neće biti šampion na pogrdan način.

Fahd Moufi (desno) FOTO Igrač Hajduka obrisao sve fotografije u bijelom dresu i poslao ovu poruku divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider