Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potvrdile se crne sumnje

Nikola Vlašić upitan za Euro? Sezona je za njega završena

Torino je potvrdio kako je Nikola Vlašić ozlijedio tetivu aduktora i ne očekuje se kako će zaigrati do kraja sezone.

Je li Nikola Vlašić otpao za Euro? Veznjak Torina i hrvatske reprezentacije zbog ozljede nije završio utakmicu protiv Bologne u 35. kolu Serie A. Uhvatio se za desnu preponu u 28. minuti te legao na travnjak, a Ivan Jurić morao ga je zato izvesti iz igre.

"Vlašić je primjer borcai. Već dva mjeseca trpi kroničnu bol u preponama, ali unatoč tome nije stao. Protiv Bologne ipak je morao stati“, rekao je Ivan Jurić po završetku te utakmice.

Nikola Vlašić Loše vijesti za Dalića: Vatreni se ozlijedio i morao izaći s terena divider

Nada je tinjala kako će se ipak ubrzo vratiti, međutim Torino je službeno potvrdio kako je sezona za njega gotova. Ne očekuje se kako će ponovo zaigrati jer je po kliničkom ispitivanju i snimanju potvrđena ozljeda tetive aduktora. Slijede mu konzultacije sa specijalistom kako bi se definirali sljedeći koraci u terapiji.

Nije jasno hoće li zbog tih problema morati otkazati pozivnicu Zlatka Dalića za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Turnir počinje za mjesec i kusur dana, a ove vijesti nisu nikako dobre. Zlatko Dalić ne može zamisliti reprezentaciju bez Niksija, Vlašić je bio u svim njegovim planovima od početka mandata.

Hrvatska reprezentacija slavi pobjedu u Egiptu Četvorica Dalićevih dobitnika i jedan koji zabrinjava: Iskače Majer, mogao bi biti veliki adut na Euru divider

Tablica Serie A:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider