Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će odlučiti?

Boysi poslali poruku Dinamovim čelnicima: "Dolazi nam klub koji navijače smješta u kavez, ali dajte im cijelu tribinu"

Dinamo ove subote očekuje Osijek, a potom u Maksimir stiže Rijeka.

Boysi na Rujevici (Foto: Matija Đanešić/Cropix)

U idućih osam dana pred Dinamom su dvije važne utakmice na Maksimiru. Prvo će u subotu Modri ugostiti Osijek, a zatim u srijedu 15. svibnja slijedi prva utakmica finala Kupa protiv Rijeke.

Upravo je ova potonja bila razlog da se oglase Bad Blue Boysi, i to s porukom upućenom predsjedniku Dinama Velimiru Zajecu i njegovim suradnicima.

Boysi od Zajeca traže da Armadi otvori cijelu južnu tribinu stadiona Maksimir, unatoč tome što su uvjeti za gostujuće navijače na Rujevici katastrofalni i neljudski.

"Sljedeći tjedan očekuje nas prva utakmica finala Kupa s Rijekom na Maksimiru. Ovim putem apeliramo na vodstvo našeg kluba da gostujućim navijačima stavi na raspolaganje puni kapacitet južne tribine Maksimira i da se takve prakse drži i ubuduće. Sve dok je konfiguracija stadiona i te tribine takva kakva jest i dok to nije na štetu Dinama i njegovih navijača", poručili su Boysi i dodali:

"Bez obzira na to što nam dolazi klub koji gostujuće navijače smješta u kavez, želimo da gostujućim navijačima svih klubova koji gostuju na Maksimiru bude omogućen normalan tretman i maksimalan broj ulaznica."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider