FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
LEGENDA ILI POTENCIJAL?

VIDEO Martinez ili Aldo? Ovo je borba najboljih "low kickera"

Sunaslovnu borbu UFC 301 priredbe odradit će Jose Aldo i Jonathan Martinez.

UFC je odlučio rasprodati karte za UFC 301 priredbu povratkom jednog od najvećih boraca svih vremena. Jose Aldo još jednom će izaći pred svoje sunarodnjake, tamo gdje se uvijek najbolje borio i pokušati doći do pobjede.

S druge strane imat će Jonathana Martineza, borca koji je po stilu borbe njegov svojevrsni nasljednik, mladić sa šest pobjeda u nizu tražit će najveću pobjedu karijere, onu koja će ga vinuti među kandidate za napad na titulu.

Bit će gušt gledati ovo nadmudravanje

A što o ovoj borbi kažu naši bivši borci, a trenutno borilački stručnjaci iz Lucky Puncha?

"Kako ćemo ovo nazvati? Borba najjačih low kickera u ovoj kategoriji? To je čudo da Martinez u šest pobjeda ima dva prekida low kickovima. Iz kontra garda vas lupa unutra po preponama. Dvaput je tako dobio prekid. A svi znamo što je Jose Aldo hrvačima napravio svojim udarcima u noge. Bit će gušt gledati tko će koga izreketariti udarcima u noge", rekao je Zelg Galešić.

"Aldo je na domaćem terenu, znamo svi tko je Aldo i što donosi njegov ulazak u Octagon. Što smo bili govorili, ima puno više boraca ispred Martineza. Dali su mu Alda jer žele od njega stvoriti zvijezdu. Rasprodat će stadion, imaju brojke i gledaju Martineza kao nekoga koga žele dignuti", nadovezao se Igor Pokrajac.

Ono što je mnogima zajedničko je mišljenje da će ovo biti najbolja borba večeri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider