FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
DRUGO LICE CONORA

VIDEO Conora McGregora s bicikla je oborio neoprezni vozač! Reakcija MMA superzvijezde sve je ostavila bez teksta!

Ovih dana u javnost je isplivala prošlogodišnja snimka prometne nesreće Conora McGregora na biciklu.

Conor McGregor inače je veliki zaljubljenik u vožnju biciklom, posebno dok se nalazi kod kuće u Irskoj. Na svom ljubimcu na dva kotača odradio je stotine kilometara, no bicikl u aktualnim pripremama ipak ne koristi.

Prometna nesreća tijekom vožnje bicikla

Razlog za to pojavio se nedavno na internetu. Naime, Conor je prošle godine tijekom jedne vožnje imao neugodno iskustvo, iz kojeg je izišao s puno manje posljedica nego što je mogao.

Naime, tijekom vožnje njega je s bicikla oborio neoprezni vozač, poprilično uništivši njegovo vozno sredstvo. Srećom, Conor je na sebi imao svu potrebnu opremu, pa je izbjegao ozljede.

Ipak, najzanimljivije je ono što je napravio nakon nesreće, odnosno kako se ponio prema vozaču koji je sudar uzrokovao.

Conorova reakcija sve oduševila

Conor se prema vozaču ponio prijateljski, zamolio ga je da ga odveze kući, a čak se s njim u automobilu snimio. Nesretnom Ircu vjerojatno nije bilo svejedno što je mogao ozlijediti najveću sportsku zvijezdu svoje domovine, ali je sigurno bio sretan što je sve završilo na taj način, a ne tako da mu Conor istog trenutka najavi nekoliko tužbi i najboljih odvjetnika.

U komentarima je zbog toga višestruko pohvaljen, čak i od ljubitelja borilačkog sporta koji baš ne preferiraju njegovu ličnost.

Mjesec i pol do povratka u borilište

Conor je na Instagramu priznao kako od te nemile scene još uvijek nije sjeo na svoj bicikl.

On se trenutačno priprema za borbu protiv Michaela Chandlera, koja će se održati 29. lipnja na UFC 303 priredbi, a UFC je prošlog vikenda na vrlo zanimljiv način najavio njegov povratak.

UFC 303 priredbu i njegov veliki povratak moći ćete pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider