FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
JOŠ TRI I POL TJEDNA

VIDEO Hrgović nastavlja uvredama udarati po mirnom Duboisu, ponovno je najavio mirovinu u slučaju poraza

Filip Hrgović je odabrao taktiku podcjenjivanja, Duboisove izjave unatoč tome su pune poštovanja

Filip Hrgović u ugodnom razgovoru za protivničku promotorsku kuću! Naime, Hrgovića promovira Matchroom, a njegovog protivnika Daniela Duboisa Queensberry, dvije najveće britanske promocije!

I evo što za protivnički Queensberry Filip kaže o Duboisu.

"Ja sam se borio protiv udarača mnogo jačih od njega. I nisu me uspjeli nokautirati. On nije dovoljno zreo za mene. Znaš na što mislim? On jednostavno nema taj mentalitet", rekao je Hrgović.

Dubois se već borio za titulu, najavljuje kako je sad još bolji

Ali taj Daniel Dubois, iako je pet godina mlađi od Hrgovića, već se borio za naslov prvaka! Prošlog ljeta izgubio je od Oleksandra Usika. Pa je sudar s Hrgovićem njegova prilika za povratak u vrh.

"Sad sam drugačiji borac. U zadnjoj borbi pobijedio sam Big Baby Millera. Ta borba bila je pravi test za mene, da me vrati na pravu stazu, i to sam napravio. Sad samo nastavljam rasti, dok ne osvojim svjetski naslov", rekao je svoj stav.

Iako je Daniel Dubois izgubio taj meč za naslov od Oleksandra Usika, on je u petoj rundi srušio prvaka na tlo! Ali taj udarac procijenjen je kao ispod pojasa, i Usiku je dopušteno da se oporavi.

"Ovo je novi dan i spreman sam za Hrgovića! On je tu! Visoko je rangiran, važna figura u ovoj igri. Stoga, idemo na njega!"

Hrgović je favorit, no jesu li mu izjave pretjerane?

U toj njihovoj važnoj međusobnoj borbi Hrgović je na kladionicama solidan favorit! Oko 65 posto za našeg boksača prema 35 posto za Duboisa.

A tako je i na riječima. Hrgović zasad istupa mnogo samopouzdanije od Duboisa! Dok je Britanac kratak i govori s poštovanjem, naš boksač igra psihološku igru podcjenjivanja protivnika.

"Ako me on pobijedi, ja ću se umiroviti", još jednom je ponovio.

"Stvarno? Zašto? To bi vam bio prvi poraz u karijeri, zašto biste se umirovili?", upitao je novinar.

"Zato što mnogo očekujem od sebe. Imam velika očekivanja, vjerujem da sam najbolji, jako naporno radim… I uz to ne smatram Duboisa velikim borcem. Stoga, ako me on pobijedi, to bi značilo da ja nisam tako dobar kao što mislim."

Ova velika borba održava se 1. lipnja. A dva tjedna ranije, 18. svibnja, sudarit će se Tyson Fury i Oleksandr Usik, za apsolutni naslov u teškoj kategoriji.

A o Furyjevim i Usikovim potezima nakon tog meča, ovisit će i to: hoće li borba Hrgovića i Duboisa biti za naslov prvaka, po prestižnoj verziji IBF.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider